[...] na posiłki wybieramy ostrożnie źródła węglowodanów : płatki i otręby owsiane, kasza gryczana, ziemniaki , brązowy ryż, warzywa. A także białek : piersi z indyka i kurczaka, tuńczyk i inne ryby , białka jaj. Ad4. W diecie kulturystycznej ważne jest nie tylko co i ile jemy ale także kiedy i w jakich porcjach. Nie osiągniemy dobrych rezultatów [...]
[...] to wiedzieć, skoncentrujmy się na bardziej ogólnym ale zarazem praktycznym zastosowaniem niniejszego tekstu J . Najlepszym źródłem białka jest ser biały, pierś z kurczaka, tuńczyk. Następnym ważnym składnikiem są tłuszcze które również są w niektórych sytuacjach wykorzystywane do dostarczenia energii ale znacznie rzadziej. Nie jest bez [...]
[...] można zamarynować zaraz po kupieniu i upiec/usmażyć w dowolnym momencie. Do tego posolone i zaczosnkowane mięso dłużej poleży. Tuńczyk w misce był ze słoika i w oliwie z oliwek. W składzie tuńczyk, oliwa i sól. Wiem, że zawsze to tuńczyk, ale jem raz na ruski rok to sobie poszalałam :-) /SFD/Images/2015/10/29/14652741596c4f0396d3f22ea3fe8f9d.jpg